Ontspan lichaam en geest en breng balans in je leven

Access Consciousness (BARS) Opladen door Ontladen

‘Bars’ is het Engelse woord voor staven. In het hoofd lopen diverse van deze energetische staven. Wanneer je je Bars laat nalopen begint de polaire elektrische lading zoals die in de hersenen ligt opgeslagen, op te lossen.

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Hierop staat alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het activeert als het ware een bewustzijnsvirus. De verschillende bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven. Om er een paar te noemen:

geld, veroudering, lichaam, seksualiteit, vreugde, heling en creativiteit. Hoe zou het zijn om meer vrijheid te hebben op al deze gebieden?

"Access Consciousness Bars" betekend voor de therapeut, toegang krijgen tot deze bewustzijnsstaven en je zo van deze mogelijke belemmeringen en blokkades ontdoen.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. 

Muriel Robles Rodjan heeft voor het uitvoeren van deze behandeling een speciale training gevolgd.

Gezondheidszorgwijzer

Home