Ontspan lichaam en geest en breng balans in je leven

Holistische massage Evenwicht tussen lichaam en geest

Holistische massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op. Het verlicht op mentaal niveau stress en angst en helpt je bovendien bewuster te maken van je lichaam als geheel, van de delen waarmee je in contact staat en die waarvan je je 'afgesneden' voelt.

Hotstone massage Vulkanische steen die het lichaam ontspant

Een Hotstone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van verwarmde stenen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Beleef deze ultieme ontspanning door de Hotstone massage. Een absolute weldaad voor lichaam en geest!

Voetreflexzone therapie De voeten weerspiegelen je lichaam

De manipulatie van de reflexpunten stimuleert de zenuwuiteinden en de bloedsomloop en verlicht vastgehouden stress en spanning in het lichaam. Reflexologie verbetert de bloedsomloop en helpt het lichaam sneller afvalstoffen te scheiden, zodat gifstoffen zich niet tot gevaarlijke hoeveelheden kunnen ophopen in lever, nieren of darmen. De massage verbetert alle lichaamsfuncties, waardoor het zelf-genezende proces wordt gestimuleerd om sneller en efficiĆ«nter te werken. 

Lymfedrainage Stimuleer de afvoer van overtollig vocht

Lymfedrainage is een techniek waarbij de therapeut probeert, door een zachte pompende beweging, de vochtopname door de lymfvaten te stimuleren en het functioneren van goede vaten te bevorderen. Met specifieke handgrepen wordt de eigen beweeglijkheid van het lymfvatensysteem geactiveerd en gestimuleerd wat de afvoermogelijkheden van lymfe doet vergroten. Hierdoor kan er meer vocht worden afgevoerd.

Salon Aliyah wordt aanbevolen door de "Gezondheidszorgwijzer". Deze ligt ter inzage bij alle zorgaanbieders in Nederland.

Gezondheidszorgwijzer

Home